Heleen Niele

Heleen Niele. Schrijver van levensverhalen en biografieën. Ghostwriting en schrijfcoach.

LBF Portretten (16 of 108)
Wie ik ben? Hierboven zie je mijn gezicht  – dat geeft een indruk. Mijn naam is Heleen Niele en ik hou me bezig met woorden, heel veel woorden. Nederlandse woorden wel te verstaan.

Ik schrijf eigen romans en boeken voor anderen.  Meer info over mijn huidige bezigheden vind je onder ‘Diensten’ en ‘Levensverhaal/Ghostwriting’ bovenin het menu.

In 2004 publiceerde ik mijn eerste reportage in HP/De Tijd en niet lang daarna in NRC. Ik debuteerde als romanschrijver in 2007 met Bitter Zoet, gevolgd door Vals in 2010. Beide boeken zijn verschenen bij Cargo, een imprint van De Bezige Bij.

Niele - Bitter zoet klein[1]Niele-Vals

December 2016 kwam het boek Niet Ons Soort Mensen uit. Hiervoor was ik co-auteur. Verder schreef ik boeken voor particulieren en teksten voor bedrijven.

ghostwriter Heleen Niele
Heleen Niele schreef dit boek samen met Rob Slewe. Het verhaal is van hem, de tekst van haar.

De laatste jaren heb ik niets substantieels gepubliceerd onder eigen naam – andere zaken vroegen mijn aandacht – maar geschreven heb ik wel. Notities voor eigen gebruik, een dagboek dus eigenlijk, een schatkist vol ideeën en verhalen. Ik ben benieuwd wat daar de komende jaren voor verrassingen uit gaan komen!

2 gedachten over “Heleen Niele”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijver, ghostwriter en schrijfcoach Heleen Niele. Blogs over dementie en faits divers